South Indian Bank PO Previous Papers Download – Solved Old Paper PDF

Hey folks, South Indian Bank PO Previous Question Papers Download Link may be available here. SIB Probationary Officer Posts are recruited through Computer Based Online Test. You must come prepared to the exam hall with sufficient knowledge of exam pattern & syllabus. Moreover, to get a detailed insight of the upcoming recruitment exam papers, you should practice the Southindianbank old question papers. The solved South Indian Bank PO Previous Papers with answer key should be practiced regularly. Also refer to the model question answers fully solved given in the post below. This way you can perform better in the South Indian Bank PO Exam 2018.

South Indian Bank Previous Years Question Paper Download  – Solved PDF Old Set

south indian bank previous years question paper download solved pdf old set sib po post probationary officer computer based online exam test

South Indian Bank SIB Probationary Officer (PO) solved model question paper has been given below. The question paper may be downloaded in PDF format. South Indian Bank PO Previous Papers may also be downloaded for the SIB PO recruitment. South Indian Bank recruits probationary officer very often. The solved model question paper for SIB PO may be useful for preparing the latest recruitment exam 2018. The sample practice set contains question from the syllabus of online test of South Indian Bank PO Recruitment Exam. SIB PO Syllabus consists of General Awareness, Reasoning, Quantitative aptitude, English, computer.

Also check now SIB Admit Card 2018 & Exam Date for Probationary Officer Posts.

Download South Indian Bank Previous Papers PDF

Recruitment OrganizationSIBL or South Indian Bank Limited
Post NameProbationary Officer (PO)
Vacancy

150

Examination ModeOnline (CBT)
CategoryPrevious Years Question Papers
FormatPDF
Total Marks of exam

200

Application Form fill up starts from16-05-2018
Closing Date25-05-2018
Official websitewww.southindianbank.com

South Indian Bank Model Question Paper PO Download

Question paper for South Indian Bank (SIB) Probationary Officer recruitment exam sample test/ practice questions are given below. Answers of the questions are given after each MCQ.

Below is the syllabus of the South Indian Bank Probationary Officer Online Test.

SubjectNo of QuestionsMarks
General/Financial Awareness5050
General English40

 

40

 

Reasoning Ability & Computer Aptitude5060
Quantitative Aptitude50

 

50

 

Model Questions Answers for SIB Probationary Officer Exam –

Download Sample Paper in PDF format

Download the solved question paper in PDF format on this link – Click here

This paper contains the given sample paper in PDF format with answer keys.

Directions: In the following questions Choose the option which is an improvement upon the italicised part of the sentence. If no important is required, your answer is (d).

General English:

1) All the allegation levelled against him were found to be baseless.

a) levelled for

b) level with

c) level against

d) no improvement

ans: d

2) People are tiring very soon in an activity which they don’t like.

a) tried

b) trying

c) tired

d) no improvement

ans: c

General Awareness (Banking):

3) The best means of saving during inflation is to keep:

(a) money

(b) Government Bonds

(c) equity

(d) time deposits with Banks

Ans: a

4) Which amidst the following rural banks has been named after a river?

(a) Prathama Bank

(b) Varada Grameen Bank

(c) Thar Anchalik Grameen Bank

(d) Aravali Kshetriya Grameen Bank

Ans: b

5) A policy on firewalls needs not

a) Include log reports of database

b) Include guidelines for assessment of logs

c) Ensure that it is physically secured

d) Ensured that it is logically secured

e) None of these

ans: d

6) Left justify is the same as

a) Align left

b) Align centre

c) Align right

d) All of the above

e) None of these

ans: a

Quantitative Aptitude:

7) If the cost price of 50 oranges is equal to the selling price of 40 oranges, then the profit per cent is

a) 5

b) 10

c) 20

d) 25

Ans – d

8) The HCF of two numbers is 8. Which one of the following can never be their LCM?

a) 24

b) 48

c) 56

d) 60

Ans – d

9) If Z = 26,NET=39, then NUT is equal to

a)50

b) 53

c) 55

d)56

Ans – c

10) 1,5,9,15,25,37,49

a) 9

b) 15

c) 25

d) 37

Ans – b

South Indian Bank PO Previous Paper Download

Question paper for last years are important for this years recruitment online test. Objective type (multiple choice questions) come in the Probationary Officer (PO) recruitment exam in South Indian Bank PO Previous Papers South Indian Bank. 200 MCQ Questions will come in the full test and the online test is required to be completed within 120 minutes that is 2 hours. As the exam was online based / computer Based test, memory based questions may be available from the candidates who have appeared in the exam.

You may also be interested in South Indian Bank PO Result 2018 & Expected Cut Off Marks for Scale 1 Officer posts.

You can comment down below the questions that you have remembered. You can download the South Indian Bank PO Previous Papers once the SIB recruitment authority uploads it on their official website. South Indian Bank PO Previous Papers are very helpful for preparation of forthcoming recruitment test / online examination.

For more previous years question paper, solved MCQ questions answers, last years old question paper, solved model practice sets, visit – www.jobsandhan.com.

Leave a Comment

error: