CG Vyapam Amin Previous Years Model Question Paper Download WRD

CG VYAPAM Amin Question Papers for Written Test Solved Model Previous Years CGWRD PDF Download link topic is discussed below. Chhattisgarh Amin Recruitment Written Exam will contain MCQ Questions. Sample Set of written exam /solved practice sample questions answers have been given below. The model question paper can be downloaded in PDF format. Previous years fully solved Chhattisgarh Amin Recruitment exam CG Vyapam Amin Previous Years Model Question Paper may also be downloaded from the official website of Chhattisgarh Water Resource Department. WRDA18 posts written test will be held on 2020 in Chhattisgarh and CG Professional Examination Board or CG PEB will conduct the recruitment exam for Amin posts in CG WRD. The sample question paper set contains MCQ Questions. We also have given the study materials and important questions for the CGVYAPAM Amin recruitment exam WRDA18 posts. Previous years Chhattisgarh Amin recruitment papers and old / last 5 or 10 years papers of CG VYAPAM are also important for recruitment examinations. Candidates are now searching for previous years question paper for last years.

Download CG Vyapam Amin Question Paper PDF:

The below solved model question answer MCQ Paper can be downloaded in PDF format from the link given below. Click on the link and save as PDF. The CG Vyapam Amin Previous Years Model Question Paper may also be downloaded in PDF format.
Download the Paper in PDF format – Click herenew

CG VYAPAM Amin Study Material WRDA18 :

Amin recruitment written exam will contain questions from various subjects. For study materials, click on the respective links. For more, visit the GK MCQ Quiz / questions answer section.
Basic General Knowledge MCQ Questions.new
General Reasoning.new
General English MCQnew
General Mental Abilitynew
Mathematics MCQnew
Basic Computer Knowledgenew

Model Question Paper CG VYAPAM Amin Written Exam:

Below are some Multiple Choice Questions (MCQ) objective type which may be used as practice sample set for CG VYAPAM Amin Recruitment upcoming written exam.
1) Who of the author of the book ‘The Audacity of Hope’?
a) Al Gore
b) Barack Obama
c) Bill Clinton
d) Nelson Mandela
Answer – b
2) What is the name of Kalhana’s book?
a) Arthashastra
b)Indica
c) Purana
d) Rajtarangini
Answer – d.
3) The first General-Secretary of the Indian National Congress was
a) Dadabhai Naoroji
b) A.O. Hume
c) Ferozeshah Mehta
d) Badruddin Tyabji
Answer – a
4) Panchayati Raj System in India is laid down under—
a) Fundamental Rights
b) Fundamental Duties
c) Directive Principles of State Policy
d) Election Commission Act
ans: c
5) The brothers Umakant and Ramakant Gundecha are:
a) Dhrupad vocalists
b) Kathak dancers
c) Sarod macstros
d) Tabla players
Answer – a
6) Who is known as the ‘Columbus of the Space Age’.
a) Mithali Raj
b) Yuri Gagarin
c) Kalpana Chawla
d) Leela Seth
Answer – b
7) Who is Larry Pressler?
a) Actor
b) Politician
c) Painter
d) Tennis player
Answer – b
8) The Treat of Bassien was signed with the British by Peshwa
a) Madhav Rao
b) Balaji Baji Rao
c) Baji Rao I
d) Baji Rao II
ans: d
9) In which of the following provinces was a Congress ministry not formed under the Act 1935 ?
a) Bihar
b) Madras
c) Orissa
d)Punjab
ans: d.
10) How many times the President of Indian can seek re-election to his post?
a) once
b) 2 times
c) 3 times
d) any number of times
ans: d

CG VYAPAM Amin Previous Years Question Papers:

The solved model paper can be downloaded in PDF format. If your preparation mode is offline, then PDF files are very handy. Download the file and study it offline. Similar types of MCQ Questions may be studies for the Chhattisgarh WRD Amin Recruitment exam 2020. CG Vyapam Amin Previous Years Model Question Paper (year wise) may be found on the official website when the CG Vyapam authority uploads it on their official website. The last years old paper need to be practiced regularly for any competitive exams for guessing the standard of question paper.
Official website to download paper – Click here.

Leave a Comment

error: