MPPEB Group 2 Labour Inspector Previous Years Model Paper Download

JobSandhan.com

Latest Govt Job Notification Sarkari Naukri Employment News 2017

MPPEB Group 2 Labour Inspector Previous Years Model Paper Download

MPVYAPAM Group 2 Sub grade 4 Model sample question paper old previous years paper download PDF MPPEB

Madhya Pradesh PEB Labour Inspector ASI Group 2 Sub Grade 4 solved Model question paper with answer key solution is given below. Solved model practice question paper set can be downloaded in PDF format from the link given below. Previous years old question paper of MPPEB Labour Inspector DEO Clerk download link is also given here. The MP VYAPAM will conduct the labour inspector Assistant Sub Inspector (ASI) recruitment exam in which graduate candidates can apply and other Group 2 Sub Grade 4 (group II) posts such as Data entry operator etc. The recruitment old papers and sample solved paper set with explanation can be found below. For more on Madhya Pradesh Professional Examination Board recruitment, visit the official website which is vyapam.nic.in.

Download Solved Model Question Paper of MP Labour Inspector Group 2 Exam:

1) The minimum effect of direct taxes is on
a) food price
b) consumer goods
c) capital goods
d) income.

2) who was the founded of Nanda dynasty?
a) Bimbisara
b) Mahapadmananda
c) Ajatasatru
d) Dhanananda

3) Who was the author of ‘Buddha Charita’?
a) Asvaghosha
b) Nagasena
c) Nagarjuna
d) VASUMITRA

4) Which of the following is the currency of Dubai?
a) Taka
b) Dinar
c) Dollar
d) Dirham

5) What is the fix number of members of Lok Sabha?
a) 444
b) 541
c) 543
d) 545

6) The head office of the Asian Development Bank is in:
a) Manila
b) Jakarta
c) Honululu
d)Nairobi
e) Tokya

7) The nature of an aqueous solution of FeCl2 is—
a) basic
b) Acidic
c) Amphoteric
d) Neutral

8) Which National Highway connects Delhi and mumbai?
a) NH6
b) NH 8
c) NH 10
d) NH 12

9) How many moles are there in 140 g of Si—
a) 5
b) 10
c) 28
d) 140

10) How many electrons are there in Na+
a)1
b)10
c) 11
d) 12

Answer Key / Free Solution Download PDF:

1)c 2)b 3)a 4)d 5) d 6) a 7) b 8) c 9) a 10) b.

Download Previous Years Question Paper:

MPPEB Labour Inspector Group 2 Sub Grade 4 Old exam question paper free download PDF with answer key download link –

Click here.

 

Download Solved Model Paper in PDF format –  Download PDF

 

 

(will be available once the authority uploads it).

For more study materials, previous years cut off, visit www.jobsandhan.com.

Comments

comments

1 Comment on MPPEB Group 2 Labour Inspector Previous Years Model Paper Download

Add a Comment
  1. Dear Team
    Please provide the previous years question papera of labour inspector in MP. And study material.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

JobSandhan.com © 2017        Home     About Us     Sitemap     Disclaimer     Privacy Policy     Contact us